Украинският президент Володимир Зеленски призова бившия американски лидер Доналд Тръмп да сподели

...
Украинският президент Володимир Зеленски призова бившия американски лидер Доналд Тръмп да сподели
Коментари Харесай

Зеленски към Тръмп: Нека видим мирния план

Украинският президент Володимир Зеленски призова някогашния американски водач Доналд Тръмп да сподели обществено мирните си проекти, в случай че знае по какъв начин да постави завършек на войната с Русия.
Прочетете още
В изявление за CNN президентът съобщи, че за Украйна е недопустим всеки кротичък проект, който включва отвод от окупирани територии. " Така че в случай че концепцията е да отнемем част от нашата територия и да я дадем на Путин, това не е формула за мир ", сподели Зеленски.

Журналистът го попита и за отношението му към тези, които са скептични към предлагането за увеличаване на финансирането за Украйна. Зеленски съобщи, че за тези, които не са видели войната от близко, е мъчно да съпоставят вътрешните проблеми с екзистенциалната опасност, пред която е изправена нападаната страна.

Припомняме ви, че някогашният президент на Съединените американски щати даде обещание, че ако завоюва изборите, ще успее да постави завършек на войната в Украйна единствено за 24 часа и да " предотврати Трета международна война ".

В неотдавнашно изявление той съобщи, че няма да разкрие детайлности за проекта си, с цел да " не изгуби козовете си ". При това той е уверен, че може да накара Владимир Зеленски и Путин да седнат на масата за договаряния за " обективна договорка ".

В началото на тоталната руска агресия Тръмп се възхити на " гениалния акт " на Путин и съобщи, че Украйна е трябвало да се откаже от Крим или от стремежите си към НАТО.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР